Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15373
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоваль, Н.В.-
dc.contributor.authorБойко, Надія Володимирівна-
dc.date.accessioned2017-09-26T12:37:19Z-
dc.date.available2017-09-26T12:37:19Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТрадиційні продукти харчування рослинного походження і їх сприйняття населенням: результати анонімних опитувань [Текст] / Н. В. Коваль, Н. В. Бойко // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / відп. ред. В.І. Русин. – Ужгород : Спектраль, 2015. – Вип. 2 (52). – С. 141–144. – Бібліогр.: с.144 (7 назв). – Рез. англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15373-
dc.description.abstractВважається, що традиційні продукти харчування є корисними для вживання населенням. За визначенням це історично відомі і задокументовані ще до Другої світової війни страви чи напої регіону, які до того ж справляють позитивний вплив на здоров’я людини. Однак такі їх властивості є часто недоведеними, а сприйняття їх населенням не завжди адекватним. В даній роботі наведено результати опитування насе- лення країн регіону Чорного моря стосовно сприйняття ними пріоритетних традиційних продуктів харчу- вання рослинного походження. Дослідження проведені під час виконання договору сьомої рамкової про- грами “BaSeFood”*. Ключові слова: сприйняття їжі, традиційні продукти харчування рослинного походження, опитування, правильне харчуванняuk
dc.description.abstractIt is generally accepted that traditional foods had a beneficial properties. By definition, it is historically well known products that are documented before the Second World War, which also have a positive impact on human health. However, these features of traditional food and drinks are often clinically unproven, and their perception by population is not always adequate. This paper presents the results of a survey performed for the consumers and various food specialists of Black Sea area in regards to clarify their perception of prioritized traditional foods of plant origin of different countries. This research had been conducted within Seventh Framework Programme project “BaSeFood”. Key words: rationalization of nutrition, dietary measures, questionnairesuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВіддруковано у ТОВ "Спектраль"uk
dc.subjectсприйняття їжіuk
dc.subjectтрадиційні продукти харчування рослинного походженняuk
dc.subjectопитуванняuk
dc.subjectправильне харчуванняuk
dc.titleТрадиційні продукти харчування рослинного походження і їх сприйняття населенням: результати анонімних опитуваньuk
dc.title.alternativeTraditional foods of plant origin and its perception of consumers: results оf anonymous surveyuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 2 (52) - 2015



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.