Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15373
Назва: Традиційні продукти харчування рослинного походження і їх сприйняття населенням: результати анонімних опитувань
Інші назви: Traditional foods of plant origin and its perception of consumers: results оf anonymous survey
Автори: Коваль, Н.В.
Бойко, Надія Володимирівна
Ключові слова: сприйняття їжі, традиційні продукти харчування рослинного походження, опитування, правильне харчування
Дата публікації: 2015
Видавництво: Віддруковано у ТОВ "Спектраль"
Бібліографічний опис: Традиційні продукти харчування рослинного походження і їх сприйняття населенням: результати анонімних опитувань [Текст] / Н. В. Коваль, Н. В. Бойко // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / відп. ред. В.І. Русин. – Ужгород : Спектраль, 2015. – Вип. 2 (52). – С. 141–144. – Бібліогр.: с.144 (7 назв). – Рез. англ.
Короткий огляд (реферат): Вважається, що традиційні продукти харчування є корисними для вживання населенням. За визначенням це історично відомі і задокументовані ще до Другої світової війни страви чи напої регіону, які до того ж справляють позитивний вплив на здоров’я людини. Однак такі їх властивості є часто недоведеними, а сприйняття їх населенням не завжди адекватним. В даній роботі наведено результати опитування насе- лення країн регіону Чорного моря стосовно сприйняття ними пріоритетних традиційних продуктів харчу- вання рослинного походження. Дослідження проведені під час виконання договору сьомої рамкової про- грами “BaSeFood”*. Ключові слова: сприйняття їжі, традиційні продукти харчування рослинного походження, опитування, правильне харчування
It is generally accepted that traditional foods had a beneficial properties. By definition, it is historically well known products that are documented before the Second World War, which also have a positive impact on human health. However, these features of traditional food and drinks are often clinically unproven, and their perception by population is not always adequate. This paper presents the results of a survey performed for the consumers and various food specialists of Black Sea area in regards to clarify their perception of prioritized traditional foods of plant origin of different countries. This research had been conducted within Seventh Framework Programme project “BaSeFood”. Key words: rationalization of nutrition, dietary measures, questionnaires
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15373
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 2 (52) - 2015



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.