Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15590
Title: Право адвоката на опитування осіб за їх згодою в якості одного з основних професійних прав адвоката
Authors: Заборовський, Віктор Вікторович
Keywords: 12.00.10 – судоустрій; прокуратура та адвокатура, адвокат, професійна правова допомога, професійні права адвоката, право на опитування осіб.
Issue Date: 2016
Publisher: ДВНЗ «Ужгородський національний університет»
Citation: Заборовський В.В. Право адвоката на опитування осіб за їх згодою в якості одного з основних професійних прав адвоката [Електронний ресурс] / В.В. Заборовський // Порівняльно-аналітичне право. – 2016. – № 3. – С. 214-217. – Режим доступу: http://pap.in.ua/3_2016/62.pdf (стаття, фахове видання).
Abstract: У статті досліджується правова природа права адвоката на опитування осіб за їх згодою, яке є одним із основних професійних прав адвоката, що спрямоване на формування належної та допустимої доказової бази. Робиться висновок, за яким відсутність законодавчо закріпленого як порядку проведення такого опитування, так і форми фіксації отриманих в результаті такого опитування відомостей, фактично перетворюють таке право на декларацію. В статті надаються окремі практичні поради щодо реалізації адвокатами свого права на опитування осіб за їх згодою.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15590
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри цивільного права та процесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.