Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15705
Title: | Вплив субаліну на лізоцимну активність сироватки крові продуктивного стада курей |
Other Titles: | The influence subalinum on lysozym activity of whey of blood of productive herd of the hens |
Authors: | Кордон, Т. І. Воробець, Н. М. |
Keywords: | субалін, лізоцим, кури |
Issue Date: | 2006 |
Publisher: | Видавництво УжНУ «Говерла» |
Citation: | Кордон, Т. І. Вплив субаліну на лізоцимну активність сироватки крові продуктивного стада курей [Текст] / Т. І. Кордон, Н. М. Воробець // Науковий вісник Ужгородського університету : Cерія: Біологія; збірник наукових праць / редкол.: В.І. Ніколайчук (гол. ред.), В.В. Моргун, В.В. Рошко та ін. – Ужгород : Видавництво УжНУ «Говерла», 2006. – Вип. 19. – С. 146–148. – Бібліогр.: с. 148 (6 назв). |
Series/Report no.: | Біологія; |
Abstract: | Виявлено залежність активності лізоциму в сироватці крові курей породи Домінант від їх вікового періоду. Застосування субаліну призводило до зростання активності лізоциму сироватки крові курей різного
віку, при цьому не порушувалась вікова закономірність його розподілу. Рівень природної резистентності організму
курей-несушок, оцінений за активністю лізоциму в білку яєць, при вживанні ними субаліну підвищувався.
Ключові слова: субалін, лізоцим, кури. Is revealed dependence of activity lysozym in whey of blood of the hens of various age. Thus the age law of his distribution was not broken. The level natural resistant of organism hens, appreciated on activity lyzocym in a squirrel eggs at consumption by them subalinum did not raise. Key words: subalinum, lyzocym, hens. |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15705 |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 19 - 2006 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ВПЛИВ СУБАЛІНУ НА ЛІЗОЦИМНУ АКТИВНІСТЬ СИРОВАТКИ КРОВІ ПРОДУКТИВНОГО СТАДА КУРЕЙ.pdf | 129.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.