Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15714
Назва: Вплив фізіологічно активних ростових препаратів на вкорінення саджанців винограду (Закарпатська область)
Інші назви: Influence of physiological active preparation to striking roots of wine
Автори: Попович, О.І.
Любка, О.С.
Торін, В.В.
Ключові слова: виноград, саджанці, стимулятори росту, фенологічні фази, вкорінення чубуків
Дата публікації: 2007
Видавництво: Видавництво УжНУ "Говерла"
Бібліографічний опис: Вплив фізіологічно активних ростових препаратів на вкорінення саджанців винограду [Текст] / О. І. Попович, О. С. Любка, В. В. Торін // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І. Ніколайчук (гол. ред.), М.Я. Співак та ін. – Ужгород : Говерла, 2007. – Вип. 20. – С. 206–208. – Бібліогр.: с.208 (3 назви). – Рез. англ.
Короткий огляд (реферат): Вивчались різні концентрації природних стимуляторів росту на розвиток і вкорінення виног- радних саджанців сорту Золо дьоньдє. Найвищий вихід посадкового матеріалу було отримано при двохразовому обробітку препаратом “Біогумат” в концентрації 3%. Ключові слова: виноград, саджанці, стимулятори росту, фенологічні фази, вкорінення чубуків.
Different concentration of nature growing stimulators for development and striking roots of wine variety Zolo Dyonde has been investigated. The highest yield of quality of planting growing material has been obtained with two time processing of gifts by preparation “Biohumat” of 3 % concentration. Key words: wine, planting grow material? Stimulators of growing, phenological phases, striking roots of planting growing material.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15714
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 20 - 2007

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВПЛИВ ФІЗІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РОСТОВИХ ПРЕПАРАТІВ.pdf119.4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.