Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15876
Title: Аналіз Європейського досвіду організації зеленого туризму
Other Titles: ANALYSIS OF EUROPEAN EXPERIENCE GREEN TOURISM
Authors: Король, Марина Михайлівна
Атаманчук, Вікторія
Keywords: туристська індустрія, туризм, зелений туризм, сільськогосподарський сектор, прибутковість зеленого туризму, Tourism industry, tourism, green tourism, the agricultural sector, the yield of green tourism
Issue Date: 2016
Publisher: ДВНЗ "Ужгородський національний університет", 2016
Citation: Король М.М., Атаманчук В.В. Аналіз Європейського досвіду організації зеленого туризму / М.М.Король, В.В.Атаманчук // Науковий вісник УжНУ. Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство – 2016.– Випуск № 7/2016. – С. 30-33
Abstract: У даній науковій публікації авторами проведено аналіз європейського досвіду організації зеленого туризму. Зокрема, проаналізовано частку робочих місць в сільськогосподарському секторі в країнах, річний темп зростання європейського ринку зеленого туризму, динаміку попиту на зелений туризм в країнах ЄС. Окрім того, виокремлений прибуток від зеленого туризму в лідируючих країнах Європи. Зроблено висновки щодо європейського досвіду організації зеленого туризму
Description: This scientific publications analyzed the European experience of green tourism. In particular, analysis of the proportion of jobs in the agricultural sector in developing countries, the annual rate of growth of the European market of green tourism, the dynamics of demand for green tourism in the EU. In addition to isolate income from eco-tourism in the leading European countries. We got to the conclusion on the European experience of green tourism
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15876
Appears in Collections:Наукові публікацї кафедри міжнародних економічних відносин

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf1.59 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.