Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15879
Title: Аналіз тенденції розвитку сучасного світового туризму
Authors: Король, Марина Михайлівна
Ісевич, Євгенія
Keywords: туризм, світовий туризм, туристські прибуття, міжнародні прибутки від туристичної діяльності, потік туристів, tourism, world tourism, tourist arrivals, revenue from international tourism, tourists.
Issue Date: 2016
Citation: Король М.М., Ісевич Є.В. Аналіз тенденції розвитку сучасного світового туризму / М.М.Король, Є.В. Ісевич // Електронне наукове фахове видання Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського - «Глобальні та національні проблеми економіки».– Випуск № 11. Червень 2016 р.
Series/Report no.: ;Випуск 11
Abstract: У статті розглянуто тенденції розвитку сучасного світового туризму. Так, показано, що в 2015 р. число міжнародних туристських прибуттів збільшилося на 4,4% і становило в цілому 1 184 млн. осіб. У цьому ж році, вже шостий рік поспіль, починаючи з посткризового 2010-го, темпи зростання міжнародних прибуттів перевищують середній рівень, і щороку цей показник зростає на 4% і навіть більше. Найбільший потік туристів відвідує Європу, яка посідає 1-е місце (51%), 2-гу сходинку займають Азія та Океанія (23%), Америка посіла 3-тє місце (16%). У Європі, на яку припадає 41% надходжень від міжнародного туризму у світі, сума надходжень від туризму зросла в 2015 р. в абсолютному вираженні на 17 млрд. дол. США і досягла 509 млрд. дол. США (383 млрд. євро). Зроблено висновки щодо що позитивної тенденції розвитку міжнародного туризму.
Description: http://global-national.in.ua/issue-11-2016/19-vipusk-11-cherven-2016-r/2058-korol-m-m-isevich-e-v-analiz-tendentsiji-rozvitku-suchasnogo-svitovogo-turizmu
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15879
Appears in Collections:Наукові публікацї кафедри міжнародних економічних відносин



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.