Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/16316
Title: До питання полікультурної освіти
Authors: Леган, Вікторія Петрівна
Keywords: полікультурна освіта, принципи, функції, полікультуралізм
Issue Date: 2015
Publisher: ДВНЗ "Ужгородський національний університет"
Citation: Леган ,В.П. До питання полікультурної освіти [Текст] / В. П. Леган // Міжнародний науковий вісник :Спецвипуск 2(11) : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми і перспективи транскордонного співробітництва: досвід Карпатського єврорегіону» (м.Ужгород, 04-05 червня 2015 року). − Ужгород: " УжНУ", 2015. − С.134-140
Series/Report no.: Спецвипуск;2(11)
Abstract: В статті проаналізовано підход до визначення полікультурності освіти, її сутність. Автором висвітлено принципи та функції полікультурної освіти. Сутність полікультурної освіти базується на соціокультурні ідентифікації особистості та освоєнні системи понять і уявлень про полікультурне середовище.Крім того полікультурна освіта базується на принципах виховання людської гідності й високих моральних якостей а також виховання для співіснування із соціальними групами різних рас, релігій, етносів.
Description: В статті проаналізовано підход до визначення полікультурності освіти, її сутність. Автором висвітлено принципи та функції полікультурної освіти. Сутність полікультурної освіти базується на соціокультурні ідентифікації особистості та освоєнні системи понять і уявлень про полікультурне середовище.Крім того полікультурна освіта базується на принципах виховання людської гідності й високих моральних якостей а також виховання для співіснування із соціальними групами різних рас, релігій, етносів.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/16316
ISSN: 2218-5348
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Леган В.П..pdf123.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.