Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/16390
Название: Особливості становлення та розвитку підприємництва в агропромисловому комплексі регіону
Другие названия: Peculiarities of launching and development of entrepreneurship in the agro¬industrial complex of the region
Авторы: Газуда, Михайло Васильович
Газуда, Леся Михайлівна
Ключевые слова: підприємницькі структури, агропромисловий комплекс, аграрний сектор, харчопереробна промисловість, харчові продукти, напої, продукція побічного користу¬вання лісу
Дата публикации: 2007
Издательство: Поліграфцентр "Ліра"
Серия/номер: Науковий вісник УжНУ. Серія: Економіка;
Краткий осмотр (реферат): В даній статті досліджуються і розглядаються основні проблеми становлення і функціонування підприємницьких структур у 2-й та 3-й сферах агропромислового комплексу регіону. Велика увага зосереджена на перспективах розвитку підприємництва в аграрному секторі та харчопереробній промисловості області. Досліджувана проблема є актуальною, оскільки в ній піднімаються питання виробництва харчових продуктів, напоїв, а також раціонального використання продукції побічного користування лісу в системі агропромислового виробництва. Ключові слова: підприємницькі структури, агропромисловий комплекс, аграрний сектор, харчопереробна промисловість, харчові продукти, напої продукція побічного користу¬вання лісу.
This article deals with main problems of an enterprise structure formation and functioning in the 2nd and 3d spheres of the agrarian and industrial complex of the region. Special attention is focused on the outlooks of the development of an entrepreneurship in the agrarian sector and in food-reprocessing industry of the region. The investigated problem is topical as it arises the problem of food-staff and drink production as well as the rational use of forestry sideline utilization products. Keywords: enterprise structure, agrarian and industrial complex, agrarian sector, food-reprocessing industry, food-staffs, forestry sideline utilization products.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/16390
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ. Серія: Економіка. Спецвипуск - 22, Частина 3 - 2007
Наукові публікації кафедри економіки підприємства

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Особливості становлення та розвитку підприємництва+.pdf8.51 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.