Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/1641
Title: Описова модель формування управлінської компетентності в процесі професійної підготовки економістів
Other Titles: Descriptive model of forming managerial competence in the process of economists’ vocational training
Authors: Грушева, А.А.
Keywords: управлінська компетентність, модель, методика, компоненти, критерії, рівні сформованості
Issue Date: 2014
Publisher: Видавництво УжНУ "Говерла"
Citation: Грушева, А. А. Описова модель формування управлінської компетентності в процесі професійної підготовки економістів [Текст] / А. А. Грушева // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка / ред. кол.: В.П. Мікловда, В.І. Ярема, В.О. Приходько та ін. – Ужгород: Видавництво УжНУ "Говерла", 2014. – Вип. 3 (44). – С. 25–28. – Бібліогр.: с. 28 (13 назв).
Series/Report no.: Економіка;
Abstract: У статті досліджено теоретичні та методологічні підходи до формування управлінської компетентності студентів економічних спеціальностей. Також експериментально перевірено модель формування управлінської компетентності майбутніх економістів, що передбачає вивчення досліджуваного об’єкта, явища, процесу як цілісної, динамічної системи. Ключові слова: управлінська компетентність, модель, методика, компоненти, критерії, рівні сформованості.
Description: This article examines theoretical and methodological approaches to the formation of managerial competence of students of economic specialties. The model of forming economists’ managerial competence presupposing the study of the investigated object, phenomenon, and process as a complex dynamic system has been experimentally verified. Keywords: management competence, model, methods, components, criteria and levels of development.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/1641
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 3 (44) - 2014



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.