Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/16778
Title: Можливості ІРО для державних компаній
Other Titles: IPO OPPORTUNITIES FOR SOE
Authors: Корнєєва, Ю.В.
Keywords: державне підприємство, первинне публічне розміщення акцій, приватизація, інвестиції
Issue Date: 2017
Publisher: Видавничий дім "Гельветика"
Citation: Корнєєва, Ю. В. Можливості ІРО для державних компаній [Текст] / Ю. В. Корнєєва // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2017. – Вип. 14№Ч.1. – С. 159–163. – Бібліогр.: с.163 (3 назви). – Рез. рос., англ.
Series/Report no.: Міжнародні економічні відносини та світове господарство;
Abstract: У статті проаналізовано динаміку та тенденції на ринку ІРО за останні роки. Відзначено, що останнім часом обсяги ІРО у світі знизилися через загальні тенденції на міжнародних фінансових ринках. Наголошено на важливості проведення ІРО як інструмента залучення інвестиційних ресурсів на міжнародних фінансових ринках. Акцентовано на тому, що фондовий ринок дає змогу використовувати одні з найефективніших механізмів залучення, розподілу та перерозподілу інвестиційних ресурсів. Відзначено, що первинне публічне розміщення акцій державних компаній активно використовується розвинутими країнами з метою приватизації. Ключові слова: державне підприємство, первинне публічне розміщення акцій, приватизація, інвестиції.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/16778
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 14 Частина 1 - 2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МОЖЛИВОСТІ ІРО ДЛЯ ДЕРЖАВНИХ КОМПАНІЙ.pdf415.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.