Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/16780
Title: | Оцінювання рівня розвитку промислового потенціалу та формування стратегій його нарощування (галузевий аспект) |
Other Titles: | EVALUATION OF THE LEVEL OF INDUSTRIAL POTENTIAL DEVELOPMENT AND FORMING STRATEGIES OF ITS GROWING (BRANCH ASPECT) |
Authors: | Кузьмін, О.Є. Станасюк, Н.С. |
Keywords: | промисловий потенціал, переробна промисловість, рівень розвитку, оцінювання, стратегія розвитку |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Видавничий дім "Гельветика" |
Citation: | Кузьмін, О. Є. Оцінювання рівня розвитку промислового потенціалу та формування стратегій його нарощування (галузевий аспект) [Текст] / О. Є. Кузьмін, Н. С. Станасюк // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2017. – Вип. 14№Ч.1. – С.168–172. – Бібліогр.: с.172 (8 назв). – Рез. рос., англ. |
Series/Report no.: | Міжнародні економічні відносини та світове господарство; |
Abstract: | У статті проведено оцінювання рівня розвитку потенціалу переробної промисловості, а також проаналізовано тенденції його динаміки. Згідно з авторською методикою проведено групування видів промислової діяльності за рівнями розвитку відтворювального та реалізованого потенціалу, а в розрізі виділених груп запропоновано стратегії нарощування промислового потенціалу. Ключові слова: промисловий потенціал, переробна промисловість, рівень розвитку, оцінювання, стратегія розвитку. |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/16780 |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 14 Частина 1 - 2017 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ОЦІНЮВАННЯ РІВНЯ РОЗВИТКУ ПРОМИСЛОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ.pdf | 337.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.