Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/17627
Title: Вплив прокуратури на стан законності та правопорядку в державі шляхом координації діяльності правоохоронних та контролюючих органів
Authors: Корнаш, О.
Keywords: прокуратура, законність, правопорядок, правоохоронний орган, контролюючий орган
Issue Date: 2011
Publisher: Видавництво УжНУ "Говерла"
Citation: Корнаш, О. І. Вплив прокуратури на стан законності та правопорядку в державі шляхом координації діяльності правоохоронних та контролюючих органів [Текст] / О. І. Корнаш // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Право / гол. ред. Ю.М. Бисага. – Ужгород : Говерла, 2011. – Вип. 16. – С. 173–175. – Бібліогр.: с. 175 (9 назв). – Рез.– укр., рос., англ.
Series/Report no.: Право;
Abstract: Вказано на основні риси, що вказують на відмінність органів прокуратури від контролюючих органів в плані впливу на стан додержання законності та правопорядку в державі. Відображено роль прокуратури як єдиного правоохоронного органу в державі, який в силу своїх функцій та повноважень може скоординувати та вплинути на процес узгодження спільних заходів всіх правоохоронних органів, спрямованих на боротьбу зі злочинністю, корупцією та іншими протиправними проявами. Ключові слова: прокуратура, законність, правопорядок, правоохоронний орган, контролюючий орган.
Specifi edonthe main featuresthatindicatethe differenceof the prosecutionofregulatorybodiesin terms ofi mpact on theobservance ofl aw and orderin the state. Displayingthe role ofthe prosecutionas the solelaw enforcement agencyin the state,whichby virtue oftheir functionsand powerscancoordinateandinfl uence the process ofcoordination ofjoint activitiesof alllaw enforcement agenciesto combatcrime, corruptionand other crimes. Keywords:prosecutor, legality,law and order, law enforcement, regulatory authorities.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/17627
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Право Випуск 16 - 2011



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.