Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/17732
Title: Постсоціалістична Словаччина: трансформація у демократичну державу, забезпечення прав і свобод людини і громадянина
Authors: Туряниця, Вікторія Василівна
Keywords: правова наука, теоретико-методологічні засади правової думки, сучасні тенденції вдосконалення прав і свобод
Issue Date: 2012
Publisher: Говерла
Citation: Туряниця В.В. Постсоціалістична Словаччина: трансформація у демократичну державу, забезпечення прав і свобод людини і громадянина : навчальний посібник. – Ужгород : Говерла, 2012. – 100 с.
Abstract: У навчальному посібнику розглянуто теоретико-методологічні засади та еволюцію правової думки щодо прав і свобод людини і громадянина, міжнародні нормативно-правові акти, подано підходи до класифікації і трактування змісту прав і свобод, вказано сучасні тенденції вдосконалення прав і свобод. На основі постсоціалістичної Словаччини проаналізовано трансформацію її в демократичну державу, закріплення, класифікацію та вдосконалення конституційних прав і свобод на етапах інтеграції у Євросоюз та можливість використання досвіду для України. Посібник призначений для науковців, викладачів і студентів юридичних факультетів. Він стане корисним також і тим, кого цікавлять проблеми сучасної теорії та практики прав і свобод людини і громадянина.
Type: Text
Publication type: Навчальний посібник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/17732
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри теорії та історії держави і права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навчал_ний_посiбник1.pdf792.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.