Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/17744
Title: Національний і міжнародний механізм забезпечення прав і свобод людини як цілісна правова система: вплив глобалізаційних процесів на їх удосконалення
Authors: Туряниця, Вікторія Василівна
Keywords: права і свободи людини і громадянина
Issue Date: 2015
Citation: Туряниця В.В. Національний і міжнародний механізм забезпечення прав і свобод людини як цілісна правова система: вплив глобалізаційних процесів на їх удосконалення // Сучасні проблеми порівняльного правознавства : зб. наук. пр. / [редкол. : Ю. Шемшученко (голова), Я. Лазур (голова), та ін.] ; НАН України, Ін-т держави і права ім. В.М. Корецького, Ужгор. нац. ун-т, Юрид. ф-т, НДІ порівнял. публіч. права та міжнар. права, Укр. асоц. порівнял. правознав. – Ужгород ; К. : Вид-во УжНУ “Говерла”, 2015. – С.103 – 105. – Бібліогр.: с. 105 (10 назв).
Series/Report no.: Сучасні проблеми порівняльного правознавства;
Abstract: Автор на основі аналізу теоретико-методологічних підходів учених до розуміння поняття механізму забезпечення прав і свобод людини і громадянина та враховуючи вплив сучасних процесів глобалізації на даному етапі на вдосконалення даного феномену сформулював таке визначення: механізм забезпечення прав і свобод людини - це наявність сукупності правових та інституційних засобів на національному та наднаціональному рівнях, які досягають результату реального втілення в соціальну практику можливостей і прерогатив, які випливають зі змісту прав і свобод людини.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/17744
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри теорії та історії держави і права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НАЦІОНАЛЬНИЙ І МІЖНАРОДНИЙ МЕХАНІЗМИ.pdf155.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.