Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18052
Назва: | Використання безпункційних методів в оцінці інтенсивності фіброзу у хворих на хронічний гепатит С |
Інші назви: | Usage of methods in rating of intensity of fibrosis with patients suffering from chronic hepatitis C |
Автори: | Пінський, Л.Л. Громашевська, Л.Л. Фролов, В.М. |
Ключові слова: | хронічний гепатит С, фіброз, лабораторні методи |
Дата публікації: | 2008 |
Видавництво: | Видавництво УжНУ "Говерла" |
Бібліографічний опис: | Використання безпункційних методів в оцінці інтенсивності фіброзу у хворих на хронічний гепатит С [Текст] / Л. Пінський, Л. Громашевська, В. Фролов // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина; збірник наукових праць / відп. ред. В.І.Русин. – Ужгород : Говерла, 2008. – Вип. 33. – С.111-113. |
Короткий огляд (реферат): | РЕЗЮМЕ: на підставі проведених досліджень було встановлено, що на інтенсивність фіброзу у хворих на ХГС в більшій мірі мають вплив фактори «метаболічної інтоксикації», такі як: концентрація середніх молекул сироватки, рівень циркулюючих імунних комплексів та показники перекисного стресу (спонтанна та індукована хемілюмінесценція, площа хемілюмінограми) The present work offers a method of assessment of the intensity of fibrosis with patients suffering from chronic hepatitis C. The method uses biochemical tests, indices of metabolic intoxication and chemiluminescence of the blood serum. Key words: chronic hepatitis C, fibrosis, laboratory methods |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18052 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 33 - 2008 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ВИКОРИСТАННЯ БЕЗПУНКЦІЙНИХ МЕТОДІВ В ОЦІНЦІ ІНТЕНСИВНОСТІ ФІБРОЗУ.pdf | 362.06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.