Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18294
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMeleshko, Tamara-
dc.contributor.authorBati, Viktoriia-
dc.contributor.authorKoval, Nelya-
dc.contributor.authorBuhyna, Larysa-
dc.contributor.authorLevchuk, Olga-
dc.contributor.authorBoyko, Nadiya-
dc.date.accessioned2018-03-02T11:41:30Z-
dc.date.available2018-03-02T11:41:30Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citation8th Central European Congress on Food Food Science for Well-being, 23-26 May 2016, Kyivuk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18294-
dc.language.isoukuk
dc.titleHuman microbiome and personalised nutritionuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Appears in Collections:Наукові публікації НДНЦ молекулярної мікробіології та імунології слизових оболонок

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
016000659.pdf139.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.