Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18294
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorMeleshko, Tamara-
dc.contributor.authorBati, Viktoriia-
dc.contributor.authorKoval, Nelya-
dc.contributor.authorBuhyna, Larysa-
dc.contributor.authorLevchuk, Olga-
dc.contributor.authorBoyko, Nadiya-
dc.date.accessioned2018-03-02T11:41:30Z-
dc.date.available2018-03-02T11:41:30Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citation8th Central European Congress on Food Food Science for Well-being, 23-26 May 2016, Kyivuk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18294-
dc.language.isoukuk
dc.titleHuman microbiome and personalised nutritionuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації НДНЦ молекулярної мікробіології та імунології слизових оболонок

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
016000659.pdf139.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.