Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18294
Назва: Human microbiome and personalised nutrition
Автори: Meleshko, Tamara
Bati, Viktoriia
Koval, Nelya
Buhyna, Larysa
Levchuk, Olga
Boyko, Nadiya
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: 8th Central European Congress on Food Food Science for Well-being, 23-26 May 2016, Kyiv
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18294
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації НДНЦ молекулярної мікробіології та імунології слизових оболонок

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
016000659.pdf139.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.