Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18294
Назва: | Human microbiome and personalised nutrition |
Автори: | Meleshko, Tamara Bati, Viktoriia Koval, Nelya Buhyna, Larysa Levchuk, Olga Boyko, Nadiya |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | 8th Central European Congress on Food Food Science for Well-being, 23-26 May 2016, Kyiv |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18294 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації НДНЦ молекулярної мікробіології та імунології слизових оболонок |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
016000659.pdf | 139.71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.