Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18367
Title: Вивчення рівня фізичного здоров’я дівчат гірських районів Закарпаття за метаболічним рівнем аеробного та анаеробного енергозабезпечення в залежності від компонентного складу тіла
Authors: Дуло, Олена Анатоліївна
Keywords: фізичне здоров’я, аеробна продуктивність, анаеробна продуктивність
Issue Date: Mar-2018
Publisher: SCIENCE and EDUCATION a NEW DIMENSION. – Natural and Technical sciences
Citation: Дуло О.А. Вивчення рівня фізичного здоров’я дівчат гірських районів Закарпаття за метаболічним рівнем аеробного та анаеробного енергозабезпечення в залежності від компонентного складу тіла / О.А. Дуло //SCIENCE and EDUCATION a NEW DIMENSION. – Natural and Technical sciences. - VI (17). – 2018. – Issue 157. – Р. 78 –81.
Abstract: Робота присвячена вивченню рівня фізичного здоров’я дівчат 16-20 років, які проживають у гірських районах Закарпаття. Встановлено, що рівень аеробної продуктивності, який відображає фізичне здоров’я, залежить від компонентного складу тіла. Найвищий рівень аеробної продуктивності за відноснoю величиною максимального споживання кисню виявлено у дівчат, які мають недостатню масу тіла з нормальним відносним вмістом жиру та високим відносним вмістом скелетних м’язів, при нормальному рівні вісцерального жиру, тим самим рівень фізичного здоров’я перевищує “критичний рівень” за Г.Л. Апанасенком і відповідає “відмінному” за критеріями Я.П. Пярната.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18367
ISSN: p-ISSN 2308-5258
p-ISSN 2308-1996
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри клінічних дисциплін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dulo_O_article.doc145 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.