Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18379
Title: МОДЕЛЬ ПРЕДСТАВНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ЦІЛЕЙ ТА ІНТЕРЕСІВ СУБ’ЄКТІВ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ
Other Titles: MODEL OF PRESENTATION AND IMPLEMENTATION OF GOALS AND INTERESTS OF THE SUBJECTS OF TERRITORIAL DEVELOPMENT
Authors: Варцаба, Віра Іванівна
Keywords: управління, розвиток, регіон, цілі, інтер- еси, кластер, альянс, партнерство, мережа.
Issue Date: 2015
Publisher: Глобальні та національні проблеми економіки: електронне наукове видання / Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського.
Citation: Варцаба В. І. Модель представництва і реалізації цілей та інтересів суб’єктів територіального розвитку / В. І. Варцаба // Глобальні та національні проблеми економіки: електронне наукове видання / Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського. – 2015. – Випуск 7. – С. 560-565.
Series/Report no.: Випуск 7;
Abstract: В статті доведено необхідність та доцільність дослідження впливу організаційної інтеграції в рамках «мережевої парадигми» різноманітних видів регіональних «кластерів», «альянсів» і «партнерств» як моделі представництва і реалізації цілей та інтересів всіх можливих, а не тільки ключових груп впливу і суб’єктів територіального розвитку з виникненням в структурі регіональної спільноти ефекту поетапної гармонізації цілей та інтересів тих суб’єктів регіональної економіки, які прийматимуть в них активну участь.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18379
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фінансів і банківської справи



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.