Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18383
Title: ОЦІНКА СТАНУ ВИКОРИСТАННЯ РЕГІОНАЛЬНИМ МЕНЕДЖМЕНТОМ В УКРАЇНІ СУЧАСНИХ КОНЦЕПЦІЙ ТА ІНСТРУМЕНТІВ УПРАВЛІННЯ
Authors: Варцаба, Віра Іванівна
Keywords: регіональний менеджмент, інструменти управління, управлінські рішення, розвиток регіону, управлінські інновації, сучасні концепції, стратегічне управління.
Issue Date: 2015
Publisher: Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія "Економіка"
Citation: Варцаба В. І. Оцінка стану використання регіональним менеджментом в Україні сучасних концепцій та інструментів управління / Віра Іванівна Варцаба. // Науковий вісник Ужгородського національного університету серія "Економіка". – 2015. – Випуск 2 (46). – С. 126–132.
Series/Report no.: Випуск 2 (46);
Abstract: У статті проаналізовано потенціал відомих управлінських технологій та інструментів для можливого їх використання в інноваційних процесах і процедурах гармонізованого управління і менеджменту на регіональному рівні. Продемонстровано, що технологія стратегічного управління регіональним розвитком виступає яскравим прикладом широкого використання цілого комплексу сучасного менеджерського інструментарію. Аналітично підтверджено, що в існуючій практиці регіонального менеджменту в Україні відсутнє масштабне використання сучасних концепцій та інструментів управління світового рівня, що доказово свідчить про потребу створення і запровадження в практичне управління інноваційних управлінських технологій і рекомендацій, які базуються на гармонізації інтересів, стосунків і взаємодії учасників регіональних ринків і досягнення спільних цілей їх діяльності.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18383
ISSN: 2415-735X (Online)
2409-6857 (Print)
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фінансів і банківської справи



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.