Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18399
Title: Взаємодія університетів і корпорацій: підтримка інвестицій у систему вищої освіти та тренінгу персоналу в транскордонних регіонах України та країн ЄС
Authors: Приходько, Володимир Панасович
Keywords: Взаємодія університетів і корпорацій, інноваційний університет, бізнес-освіта,корпоративне управління,міжнародна фінансова допомога,міжнародний консорціум,Європейський інвестиційний банк.
Issue Date: 2017
Publisher: ДВНЗ "Ужгородський національний університет"
Citation: Міжнародний науковий вісник:збірник наукових праць/ ред.кол. І.В.Артьомов (голова) та ін. - Ужгород: ДВНЗ"УжНУ", 2017.-Спецвип.1-2(14-15).-296 с.)
Abstract: Якість бізнес-освіти та підготовки персоналу корпоративного управління відчутно стримує ефективну імплементацію Угоди про асоціацію та всеосяжну зону вільної торгівлі між Україною та ЄС, ухвалення адекватних рішень у сфері зовнішньоекономічної політики. Зростає актуальність інноваційних інструментів докорінного перезавантаження менеджменту і персоналу, їх переорієнтації на європейські форми, методи та технології публічного та бізнес-адміністрування, їх організаційні та моральні засади.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18399
ISSN: 2218-5348
Appears in Collections:Наукові публікацї кафедри міжнародних економічних відносин

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Download File.pdf10.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.