Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18823
Название: СПОСОБИ ТЕРМІНОТВОРЕННЯ У АНГЛІЙСЬКІЙ ТЕРМІНОСИСТЕМІ ГАЛУЗІ ВИНОРОБСТВА
Авторы: Рогач, Леся Валеріанівна
Ключевые слова: Термінотворення, Основоскладання, Префіксація, Суфіксація
Дата публикации: 2015
Издательство: Бреза
Библиографическое описание: Збірник наукових праць «Сучасні дослідження з іноземної філології» Випуск 13 Ужгород 2015
Краткий осмотр (реферат): The article deals with the structural analysis of the English terms of winemaking industry. The investigation showed that structurally the English winemaking terms consist of terms formed by affixation, simple terms, compound terms, terminological word-combinations and abbreviations. Lexical units formed by means of affixation and compounding were in the focus of our attention in the article as they constitute the biggest terminological layer in winemaking sphere.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18823
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри англійської філології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття Рогач.doc84.5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.