Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18984
Назва: | The method of the educational environment subjects evaluation based on calculation of m-simplex volumes |
Автори: | Кучанський, Олександр Юрійович Андрашко, Юрій Васильович Білощицький, Андрій Олександрович Данченко, Олена Іларіонов, Олег Вацкель, Ігор Гончаренко, Тетяна |
Ключові слова: | m-симплекс, рейтинг ВНЗ, оцінка суб’єкта освітнього середовища, детермінант Келі- Менгера |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | EasternEuropean Journal of Enterprise Technologies |
Бібліографічний опис: | Andrashko Yu., Kuchansky А., Biloshchytskyi А., Danchenko O., Ilarionov O., Vatskel I., Honcharenko T. The method of the educational environment subjects evaluation based on calculation of m-simplex volumes. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. Vol. 2018. 2/4 (92). P. 15 – 25. DOI: 10.15587/1729-4061.2018.126287 |
Серія/номер: | ;2/4(92) |
Короткий огляд (реферат): | Пропонується метод комплексного оцінювання результатів діяльності суб’єктів освітніх середовищ, зокрема вищих навчальних закладів, на основі розрахунку узагальненого об’єму m-симплекса, вершинами якого є оцінки діяльності вищих навчальних закладів за різними категоріями. Побудовано перелік категорій та здійснено відбір показників до цих категорій. Метод верифіковано в розробленій інформаційно-аналітичній системі. Здійснено дослідження методу на чутливість до зміни оцінок категорій та динаміку зміни комплексної оцінки. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18984 |
ISSN: | 1729-3774 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри cистемного аналізу та теорії оптимізації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
JET24(92)_текст.pdf | 615.54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.