Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19215
Title: ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗДОРОВ’Я СТУДЕНТІВ ВИШУ ЗАСОБАМИ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ
Authors: Мальцева, Ольга Борисівна
Мелега, Ксенія Петрівна
Дуб, Мар'яна Михайлівна
Keywords: соціальне здоров’я, студенти, фізичне виховання
Issue Date: Apr-2018
Publisher: Науковий вісник Ужгородського університету. Серія; "Педагогіка. Соціальна робота".
Citation: Мальцева О.Б. Підвищення рівня соціального здоров'я студентів вишу засобами фізичного виховання / О.Б. Мальцева., К.П. Мелега., М,М, Дуб // Матеріали І Науково-практичної конференції з міжнародною участю "Актуальні питання вдосконалення системи фізичного виховання і спортивної роботи у вищій школі" . Науковий вісник Ужгородського університету. Серія; "Педагогіка. Соціальна робота". - Випуск 1 (40). - 2018. - С.
Abstract: Актуальність проблеми полягає в необхідності підвищення рівня соціального здоров’я студентів, адже спостерігається погіршення в останні десятиліття не тільки соматичного здоров’я молоді, але й інших складових здоров’я – психічної і соціальної. Мета дослідження є висвітлення питання підвищення рівня соціального здоров’я студентів засобами фізичного виховання, компетентності студентської молоді в питаннях розуміння суті соціального здоров’я, значення при формуванні здорового способу життя, в процесі вивчення функцій і ролей у соціальному середовищі.
Description: Стрімкі соціально-економічні зміни, що відбуваються останнім часом в Україні, на жаль, не сприяють покращенню стану здоров’я її мешканців. Навпаки, останнім часом можна спостерігати негативні тенденції у цьому аспекті: збільшується кількість студентів, у яких фіксуються ті чи інші захворювання, які нерідко ускладнюються хронічним перебігом. Проблема полягає не лише у погіршенні соматичного здоров’я, але й інших складових здоров’я – психічної і соціальної [7, с.6-9; 6, с.16-20].
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19215
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я
Наукові публікації кафедри основ медицини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мальцева О.Б..pdf245.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.