Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19819
Title: Економічне середовище прикордонного регіону
Authors: Приходько, Володимир Панасович
Keywords: транскордонне співробітництво, асиметрія, продуктивні сили, зовнішньо=економічна діяльність, інфраструктурні проекти, ринок праці
Issue Date: May-2018
Publisher: ТОВ "РІК-У"
Citation: Сприяння євроатлантичній інтеграції України на прикладі Закарпаття: матеріали міжнародних конференцій. Колектив авторів/ЄОТС ТИСА. Матеріали міжнародних конфренцій. - 2018. - 326 с.
Abstract: Угода про асоціацію та всеосяжну зону вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом, створила нові можливості для поглиблення тих напрямків транскордонного співробітництва, спрямованих на забезпечення конкурентоспроможності регіональних економік в європейському і світовому співтовариствах, вирішення проблем еколого-сталого розвитку та нарощування параметрів якості життя. Настав момент перезавантаження, коли від переважно політико-декларативного та культуртрегерського варіанту єврорегіонального співробітництва України та Угорщини необхідно прискорено переходити до реалізації на його платформі конкретних проектів у галузі сталого розвитку ,на засадах відкритості економік та соціуму транскордонних регіонів, спільного отримання адекватних відповідей на виклики сьогодення.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19819
ISBN: 978-617-7404-89-6
Appears in Collections:Наукові публікацї кафедри міжнародних економічних відносин

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
img004.jpg487.93 kBJPEGView/Open
img005.jpg1.29 MBJPEGView/Open
img006.jpg2.78 MBJPEGView/Open
img007.jpg2.79 MBJPEGView/Open
img009.jpg2.74 MBJPEGView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.