Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19995
Title: Курсові роботи в системі підготовки фахівців за спеціальностями фізична культура і спорт, середня освіта (фізична культура)
Authors: Товт, Валерій Адальбертович
Маріонда, Іван Іванович
Keywords: фізична культура, спорт
Issue Date: 2018
Publisher: Фест-принт
Citation: Товт В. А., Маріонда І. І. Курсові роботи в системі підготовки фахівців за спеціальностями фізична культура і спорт, середня освіта (фізична культура) : навіч. посіб. / В. А. Товт, І. І. Маріонда – Ужгород : Фест-принт, 2018. – 61 с.
Abstract: Навчальний посібник «Курсові роботи в системі підготовки фахівців за спеціальностями фізична культура і спорт, середня освіта (фізична культура)» укладено кандидатом педагогічних наук, доцентом Товт Валерій Адальбертовичем та кандидатом педагогічних наук, доцентом Маріондою Іваном Івановичем. У посібнику надані загальні правила і поради з підготовки та захисту курсових робіт. Він достатньо повно охоплює питання підготовки студентами курсових робіт, містить посилання на нормативну базу, в якій визначаються вимоги щодо підготовки наукових видань загалом, та курсових робіт зокрема. Навчальний посібник призначений для викладачів Ужгородського національного університету та студентів, які проходять підготовку за спеціальностями 017 – «Фізична культура і спорт» і 014 – «Середня освіта (фізична культура)».
Type: Text
Publication type: Навчальний посібник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19995
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фізичного виховання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Курсові роботи (посібник).pdf1.96 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.