Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20036
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГазуда, Михайло Васильович-
dc.contributor.authorЕрфан, Віталій Йосипович-
dc.date.accessioned2018-08-28T18:48:02Z-
dc.date.available2018-08-28T18:48:02Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГазуда М.В., Ерфан В.Й. Регіональні особливості продовольчого забезпечення: монографія. - Ужгород: ФОП Бреза А.Е., - 2011, - 296 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20036-
dc.description.abstractУ монографії досліджуються регіональні особливості продовольчого забезпечення в умовах ринкового господарювання. Обгрунтовано теоретичні підходи до формування продовольчої безпеки як на національному, так і регіональному рівні, а також соціально-економічні та природні передумови виробництва продовольчих ресурсів регіону. Здійснено системний аналіз процесу екологізації провідних видів економічної діяльності продовольчого забезпечення.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherФОП Бреза А.Е.uk
dc.subjectпродовольча безпекаuk
dc.subjectрегіональні особливості продовольчого забезпеченняuk
dc.titleРегіональні особливості продовольчого забезпеченняuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМонографіяuk
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання кафедри економіки підприємства
Наукові публікації кафедри економіки, підприємництва та торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Регіональні особливості продовольчого забезпечення.jpg10.03 kBJPEGПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.