Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20036
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГазуда, Михайло Васильович-
dc.contributor.authorЕрфан, Віталій Йосипович-
dc.date.accessioned2018-08-28T18:48:02Z-
dc.date.available2018-08-28T18:48:02Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГазуда М.В., Ерфан В.Й. Регіональні особливості продовольчого забезпечення: монографія. - Ужгород: ФОП Бреза А.Е., - 2011, - 296 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20036-
dc.description.abstractУ монографії досліджуються регіональні особливості продовольчого забезпечення в умовах ринкового господарювання. Обгрунтовано теоретичні підходи до формування продовольчої безпеки як на національному, так і регіональному рівні, а також соціально-економічні та природні передумови виробництва продовольчих ресурсів регіону. Здійснено системний аналіз процесу екологізації провідних видів економічної діяльності продовольчого забезпечення.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherФОП Бреза А.Е.uk
dc.subjectпродовольча безпекаuk
dc.subjectрегіональні особливості продовольчого забезпеченняuk
dc.titleРегіональні особливості продовольчого забезпеченняuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМонографіяuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри економіки підприємства
Наукові публікації кафедри економіки, підприємництва та торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Регіональні особливості продовольчого забезпечення.jpg10.03 kBJPEGПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.