Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20036
Назва: Регіональні особливості продовольчого забезпечення
Автори: Газуда, Михайло Васильович
Ерфан, Віталій Йосипович
Ключові слова: продовольча безпека, регіональні особливості продовольчого забезпечення
Дата публікації: 2011
Видавництво: ФОП Бреза А.Е.
Бібліографічний опис: Газуда М.В., Ерфан В.Й. Регіональні особливості продовольчого забезпечення: монографія. - Ужгород: ФОП Бреза А.Е., - 2011, - 296 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії досліджуються регіональні особливості продовольчого забезпечення в умовах ринкового господарювання. Обгрунтовано теоретичні підходи до формування продовольчої безпеки як на національному, так і регіональному рівні, а також соціально-економічні та природні передумови виробництва продовольчих ресурсів регіону. Здійснено системний аналіз процесу екологізації провідних видів економічної діяльності продовольчого забезпечення.
Тип: Text
Тип публікації: Монографія
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20036
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання кафедри економіки, підприємництва та торгівлі
Наукові публікації кафедри економіки підприємства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Регіональні особливості продовольчого забезпечення.jpg10.03 kBJPEGПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.