Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20139
Назва: | Organic farming as a key pillar of sustainable tourism development - rural tourism, agro-tourism and eco-tourism |
Автори: | Hvizdovа, E. |
Ключові слова: | organic agriculture, sustainable tourism, rural tourism, agro-tourism, eco-tourism |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Видавництво УжНУ "Говерла" |
Бібліографічний опис: | Organic farming as a key pillar of sustainable tourism development rural tourism, agro-tourism and eco-tourism [Текст] / E. Hvizdova // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; зб. наукових праць / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), В.І. Ярема , Н.Н.Пойда-Носик та інші. – Ужгород : Говерла, 2018. – Вип.1(51). – C. 197-200. – бібліогр.: с.200(14 назв). |
Короткий огляд (реферат): | Organic production plays an important societal role, secures a market that responds to the demand for organic products and services and provides the public with products that contribute to the protection of the environment as well as to rural development. The issue of ecological tourism as a tool for socio-economic development in the region - raising the living standards of residents, has been dealt with in a study of ecosystem contexts as a chance for entrepreneurship in sustainable tourism. The aim of the contribution is to point out the urgency of solving the situation and clarifying the basic problems in the given issue, with the view of several domestic and foreign authors based on analysis, synthesis and deduction. The Rio + 20 Conference on Sustainable Development launched an inclusive intergovernmental process for the preparation of sustainable objectives in 2012 where one out of 17 targets also concerns the development of green tourism. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20139 |
Розташовується у зібраннях: | 2018 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. Випуск 1 (51) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ORGANIC FARMING AS A KEY PILLAR OF SUSTAINABLE TOURISM DEVELOPMENT – RURAL TOURISM, AGRO-TOURISM AND ECO-TOURISM.pdf | 608.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.