Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20424
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСічка, Іван Іванович-
dc.date.accessioned2018-10-04T18:17:16Z-
dc.date.available2018-10-04T18:17:16Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСічка І.І. Міжнародний туризм на початку ХХІ століття / Сталий розвиток економіки: Міжнародний науково-виробничий журнал / гол. ред. А.С. Даниленко. Вип.1, 2017. - С. 26-32. - Бібліогр.: с. 31 (12 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20424-
dc.description.abstractМета – проаналізувати стан та особливості міжнародного туризму на початку ХХІ ст., виявити особливості переміщення туристів у регіонах світу та охарактеризувати перспективи розвитку міжнародного туризму. Ключові слова: міжнародні відносини, туризм, економіка, міжнародний туризм, Всесвітня туристична організація, держава, глобалізація.uk
dc.description.abstractPurpose is to analyze the state and characteristics of international tourism at the beginning of the ХХІ century, identify the features of the movement of tourists in the regions of the world and describe the prospects of development of international tourism. Key words: international relation, tourism, economy, international tourism, the World Tourism Organization, the state, globalization.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesСталий розвиток економіки;-
dc.subjectміжнародні відносиниuk
dc.subjectтуризмuk
dc.subjectекономікаuk
dc.subjectміжнародний туризмuk
dc.subjectВсесвітня туристична організаціяuk
dc.subjectдержаваuk
dc.subjectглобалізаціяuk
dc.titleМіжнародний туризм на початку ХХІ століттяuk
dc.title.alternativeInternational tourism at the beginning of the XXI centuryuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МІЖНАРОДНИЙ ТУРИЗМ НА ПОЧАТКУ ХХІ СТОЛІТТЯ.pdf523.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.