Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу : [344] Collection home page

Browse
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 344
Issue DateTitleAuthor(s)
2018-12Корсак Р. В., Арсиненко Н. О., Годя І. М. Історія розвитку ресторанної сфери // Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах тоглобалізації", 25 грудня 2018 р., м.Переяслав-Хмельницький. Вип.42. - С.61-63.Корсак, Роман Володимирович
2018-12Корсак Р. В., Арсиненко Н. О., Годя І. М. Теоретико-методологічні засади концепції "Впізнаваної безпеки" у сфері харчових послуг вітичизняної туристичної галузі / Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації", 25 грудня 2018 р., м.Переяслав-Хмельницький. Вип.42. - С.64-67.Корсак, Роман Володимирович
2019Interregional European Integration, Trade And Tourism Cooperation Of The Countries Of Eastern And Central Europe (On The Example Of Ukraine And The Czech Republic)Корсак, Роман Володимирович
2019Перспективи використання замків у готельній індустрії України: досвід Чеської РеспублікиКорсак, Роман Володимирович
2019ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ МЕТОДИЧНИХ ПІДХОДІВ ДО ОЦІНКИ ЕКОНОМІЧНОГО ЕФЕКТУ ВІД ІННОВАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ НА ПРОМИСЛОВОМУ ПІДПРИЄМСТВІПопик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович; Повідайчик, Михайло Михайлович
2019АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ СПІВПРАЦІ З КОНТРАГЕНТАМИ В ЗБУТОВІЙ СФЕРІ ПІДПРИЄМСТВА НА ОСНОВІ ІНТЕГРАЦІЇ КОНЦЕПЦІЙ МАРЖИНАЛЬНОГО ПРИБУТКУ ТА ТРАНСАКЦІЙНИХ ВИТРАТПопик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович; Повідайчик, Михайло Михайлович
2019ФОРМУВАННЯ МЕХАНІЗМУ МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ НА ОСНОВІ КОНЦЕПЦІЇ МАРЖИНАЛЬНОГО ПРИБУТКУПопик, Мар'яна Михайлівна
2019РЕГІОНАЛЬНІ ІНТЕГРАЦІЙНІ СТРУКТУРИ: СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУПопик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович; Повідайчик, Михайло Михайлович; Пітюлич, Михайло Михайлович
2018-12ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОЇСФЕРИГодя, Іван Михайлович; Корсак, Р.В.; Арсиненко, Н.
2018-12ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ КОНЦЕПЦІЇ «ВПІЗНАВАНОЇ БЕЗПЕКИ» У СФЕРІ ХАРЧОВИХ ПОСЛУГ ВІТЧИЗНЯНОЇ ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІГодя, Іван Михайлович; Корсак, Р.В.; Арсиненко, Н.
2019МОДЕЛЬ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ВЕРТИКАЛЬНИХ ІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ У ЛІСОГОСПОДАРСЬКОМУ КОМПЛЕКСІ РЕГІОНУ НА ОСНОВІ КОНЦЕПЦІЇ ТРАНСАКЦІЙНИХ ВИТРАТПопик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович; Повідайчик, Михайло Михайлович
2019СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ЕКОНОМІЧНИХ ВЗАЄМОВІДНОСИН З ПОКУПЦЯМИ НА ОСНОВІ КОНЦЕПЦІЇ ТРАНСАКЦІЙНИХ ВИТРАТПопик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович
2019IMPROVEMENT OF THE SERVICE QUALITY IN THE SYSTEM OF ENSURING THE COMPETITIVENESS OF ENTERPRISES OF THE HOTEL INDUSTRY AND RESTAURANT BUSINESSПопик, Мар'яна Михайлівна
2019PERSONNEL POTENTIAL AS THE BASIS OF COMPETITIVENESS OF THE ENTERPRISES OF HOSPITALITY INDUSTRYПопик, Мар'яна Михайлівна
2019THE ROLE AND FACTORS OF STAFF MOTIVATION IN THE MANAGEMENT SYSTEM OF HOSPITALITY INDUSTRYПопик, Мар'яна Михайлівна
2019Управління персоналом: методичні рекомендаціїПопик, Мар'яна Михайлівна
2018Менеджмент організацій: методичні рекомендаціїПопик, Мар'яна Михайлівна
2019СТРАТЕГІЧНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ІНТЕГРАЦІЙНИХ СТРУКТУР У ЛІСОПРОМИСЛОВОМУ КОМПЛЕКСІ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇПопик, Мар'яна Михайлівна
2019ЯКІСТЬ ЯК ВИЗНАЧАЛЬНИЙ ФАКТОР ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАПопик, Мар'яна Михайлівна
2019ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ: ДОСВІД ШВЕЙЦАРІЇПопик, Мар'яна Михайлівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 344
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed