Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 522
Issue Date | Title | Author(s) |
2025-06 | Федір Федорович Шандор : бібліографічний покажчик | Світлинець, Ольга Володимирівна; Афанасьєв, Дмитро Миколайович |
2025 | ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА КАДРІВ ДЛЯ HORECA | Корсак, Роман Володимирович; Бабенко, Сергій |
2025 | ІННОВАЦІЙНІ ІТ-РІШЕННЯ ЯК ІНСТРУМЕНТ МОДЕРНІЗАЦІЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | Корсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович |
2025 | ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ HACCP У ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | Корсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна |
2025 | ОПТИМІЗАЦІЯ ТРАНСПОРТНОЇ ЛОГІСТИКИ У ГОТЕЛЬНОРЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ | Корсак, Роман Володимирович |
2025 | ВПЛИВ РЕСТОРАННИХ ТРЕНДІВ НА МІЖНАРОДНУ ІНДУСТРІЮ ГОСТИННОСТІ | Корсак, Роман Володимирович; Ніколаєва, Анна |
2025-05-02 | Управління сезонністю в готельній індустрії: виклики та інструменти адаптації | Кіш, Галина Вікторівна; Рудницька, Дарина |
2025-05-02 | Олігополія як тип ринкової структури: особливості в готельно-ресторанному бізнесі | Кіш, Галина Вікторівна; Чаварга, Юліанна |
2025-05-02 | Безвідходне виробництво в закладах ресторанного господарства | Кіш, Галина Вікторівна; Микла, Діана |
2025-05-02 | Монополія в економіці: сутність, причини та наслідки | Кіш, Галина Вікторівна; Попович, Юлія |
2025 | РОЛЬ ТРАНСПОРТНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ ТА ЛОГІСТИКИ У ТУРИЗМІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ | Корсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна |
2025 | Вплив транскордонної транспортної логістики на розвиток міжнародної готельної індустрії | Корсак, Роман Володимирович |
2025 | ЕКОНОМІЧНИЙ ЕФЕКТ ВПРОВАДЖЕННЯ ІТ-ТЕХНОЛОГІЙ ТА УСТАТКУВАННЯ У МІЖНАРОДНІЙ ГОТЕЛЬНІЙ ІНДУСТРІЇ | Корсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Годя, Іван Михайлович |
2025 | ІННОВАЦІЙНІ ТЕНДЕНЦІЇ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ УКРАЇНИ: ДОСВІД ЄС ТА ПЕРСПЕКТИВИ АДАПТАЦІЇ | Буглина, Марія; Корсак, Роман Володимирович |
2025-05 | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Організація готельної справи» | Світлинець, Ольга Володимирівна |
2025-05 | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Організація готельного господарства» | Світлинець, Ольга Володимирівна |
2024 | Вплив сучасних технологій на розвиток готельно-ресторанного бізнесу: від інтернет-бронювання до цифрового маркетинг | Світлинець, Ольга Володимирівна; Горішевський, Павло Анатолійович; Шикіна, Ольга Володимирівна |
2024-02-27 | Інноваційні стратегії в управлінні готельно-ресторанними послугами: від зелених ініціатив до соціальної відповідальності | Світлинець, Ольга; Горішевський, Павло; Халілова-Чуваєва, Юлія |
2025 | РОЛЬ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УСТАТКУВАННЯ У ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ: ПЕДАГОГІЧНИЙ ПІДХІД | Корсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Годя, Іван Михайлович |
2025 | ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР У ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | Корсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 522