Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74270
Title: Безвідходне виробництво в закладах ресторанного господарства
Authors: Кіш, Галина Вікторівна
Микла, Діана
Keywords: безвідходне виробництво, ресторанне господарство, сфера гостинності, управління, менеджмент
Issue Date: 2-May-2025
Publisher: Вид-во УжНУ «Говерла»
Citation: Кіш Г., Микла Д. Безвідходне виробництво в закладах ресторанного господарства //Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики: матеріали ІІІ Міжнародної наукової конференції (1-2 травня 2025 р.). Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла, 2025. С. 244-246
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74270
ISBN: 978-617-8321-78-9
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник Ужгород 2025.pdf3.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.