Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74270
Назва: Безвідходне виробництво в закладах ресторанного господарства
Автори: Кіш, Галина Вікторівна
Микла, Діана
Ключові слова: безвідходне виробництво, ресторанне господарство, сфера гостинності, управління, менеджмент
Дата публікації: 2-тра-2025
Видавництво: Вид-во УжНУ «Говерла»
Бібліографічний опис: Кіш Г., Микла Д. Безвідходне виробництво в закладах ресторанного господарства //Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики: матеріали ІІІ Міжнародної наукової конференції (1-2 травня 2025 р.). Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла, 2025. С. 244-246
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74270
ISBN: 978-617-8321-78-9
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник Ужгород 2025.pdf3.26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.