Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74270
Назва: | Безвідходне виробництво в закладах ресторанного господарства |
Автори: | Кіш, Галина Вікторівна Микла, Діана |
Ключові слова: | безвідходне виробництво, ресторанне господарство, сфера гостинності, управління, менеджмент |
Дата публікації: | 2-тра-2025 |
Видавництво: | Вид-во УжНУ «Говерла» |
Бібліографічний опис: | Кіш Г., Микла Д. Безвідходне виробництво в закладах ресторанного господарства //Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики: матеріали ІІІ Міжнародної наукової конференції (1-2 травня 2025 р.). Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла, 2025. С. 244-246 |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74270 |
ISBN: | 978-617-8321-78-9 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник Ужгород 2025.pdf | 3.26 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.