Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74324
Title: | ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ HACCP У ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА |
Other Titles: | ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ HACCP У ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА |
Authors: | Корсак, Роман Володимирович Гуштан, Тетяна Вікторівна |
Keywords: | НАССР, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | УжНУ "Говерла" |
Citation: | Корсак Р., Гуштан Т. ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ HACCP У ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики. матеріали ІІІ Міжнародної наукової конференції (1-2 травня 2025 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2025. С.206-210. |
Abstract: | У сучасних умовах розвиток ресторанного бізнесу неможливий без забезпечення високого рівня якості та безпеки харчової продукції. Одним із найефективніших інструментів, що гарантують безпеку продуктів харчування, є система управління безпекою харчової продукції HACCP («Hazard Analysis and Critical Control Points» – «Аналіз ризиків та критичні контрольні точки»). Ця система визнана на міжнародному рівні і є обов’язковою для впровадження у більшості країн Європи, включаючи Україну. |
Description: | Особливої актуальності впровадження HACCP набуває в умовах євроінтеграції, коли національні підприємства ресторанного господарства мають відповідати суворим стандартам ЄС. Система HACCP дозволяє не тільки підвищити довіру споживачів, але й оптимізувати технологічні процеси, мінімізувати виробничі ризики та втрати, а також сформувати конкурентні переваги на ринку. |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74324 |
ISBN: | 978-617-8321-78-9 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Корсак Р., Гуштан Т._ Впровадження системи НАССР у тех поцес виробництва кулінарної продукції у ЗГР.pdf | 575.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.