Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74324
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Гуштан, Тетяна Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-09T10:00:00Z | - |
dc.date.available | 2025-06-09T10:00:00Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Корсак Р., Гуштан Т. ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ HACCP У ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики. матеріали ІІІ Міжнародної наукової конференції (1-2 травня 2025 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2025. С.206-210. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-617-8321-78-9 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74324 | - |
dc.description | Особливої актуальності впровадження HACCP набуває в умовах євроінтеграції, коли національні підприємства ресторанного господарства мають відповідати суворим стандартам ЄС. Система HACCP дозволяє не тільки підвищити довіру споживачів, але й оптимізувати технологічні процеси, мінімізувати виробничі ризики та втрати, а також сформувати конкурентні переваги на ринку. | uk |
dc.description.abstract | У сучасних умовах розвиток ресторанного бізнесу неможливий без забезпечення високого рівня якості та безпеки харчової продукції. Одним із найефективніших інструментів, що гарантують безпеку продуктів харчування, є система управління безпекою харчової продукції HACCP («Hazard Analysis and Critical Control Points» – «Аналіз ризиків та критичні контрольні точки»). Ця система визнана на міжнародному рівні і є обов’язковою для впровадження у більшості країн Європи, включаючи Україну. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | УжНУ "Говерла" | uk |
dc.subject | НАССР, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС | uk |
dc.title | ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ HACCP У ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | uk |
dc.title.alternative | ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ HACCP У ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Корсак Р., Гуштан Т._ Впровадження системи НАССР у тех поцес виробництва кулінарної продукції у ЗГР.pdf | 575.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.