Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74324
Назва: ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ HACCP У ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Інші назви: ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ HACCP У ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Автори: Корсак, Роман Володимирович
Гуштан, Тетяна Вікторівна
Ключові слова: НАССР, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС
Дата публікації: 2025
Видавництво: УжНУ "Говерла"
Бібліографічний опис: Корсак Р., Гуштан Т. ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ HACCP У ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики. матеріали ІІІ Міжнародної наукової конференції (1-2 травня 2025 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2025. С.206-210.
Короткий огляд (реферат): У сучасних умовах розвиток ресторанного бізнесу неможливий без забезпечення високого рівня якості та безпеки харчової продукції. Одним із найефективніших інструментів, що гарантують безпеку продуктів харчування, є система управління безпекою харчової продукції HACCP («Hazard Analysis and Critical Control Points» – «Аналіз ризиків та критичні контрольні точки»). Ця система визнана на міжнародному рівні і є обов’язковою для впровадження у більшості країн Європи, включаючи Україну.
Опис: Особливої актуальності впровадження HACCP набуває в умовах євроінтеграції, коли національні підприємства ресторанного господарства мають відповідати суворим стандартам ЄС. Система HACCP дозволяє не тільки підвищити довіру споживачів, але й оптимізувати технологічні процеси, мінімізувати виробничі ризики та втрати, а також сформувати конкурентні переваги на ринку.
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74324
ISBN: 978-617-8321-78-9
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.