Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74489
Title: | СЕЗОННИЙ МАРКЕТИНГ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ СПРАВІ: ЯК ПРИВАБИТИ КЛІЄНТІВ У НИЗЬКИЙ СЕЗОН? |
Other Titles: | SEASONAL MARKETING IN THE HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS: HOW TO ATTRACT CUSTOMERS IN THE LOW SEASON? |
Authors: | Шляховенко, Вероніка Годя, Іван Михайлович |
Keywords: | ГРС, сезонність, маркетинг |
Issue Date: | 15-May-2025 |
Publisher: | ЛНУ ім. Івана Франка |
Citation: | Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації: Збірник матеріалів ІІ-ої Всеукраїнської студентської науково-практичної інтернет- конференції (м. Львів, 15 травня 2025 року). – Львів : ЛНУ ім. Івана Франка, 2025. – 290 с. |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74489 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
сезоний маркетинг.pdf | 805.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.