Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74489
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шляховенко, Вероніка | - |
dc.contributor.author | Годя, Іван Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-16T10:54:24Z | - |
dc.date.available | 2025-06-16T10:54:24Z | - |
dc.date.issued | 2025-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації: Збірник матеріалів ІІ-ої Всеукраїнської студентської науково-практичної інтернет- конференції (м. Львів, 15 травня 2025 року). – Львів : ЛНУ ім. Івана Франка, 2025. – 290 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74489 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ЛНУ ім. Івана Франка | uk |
dc.subject | ГРС, сезонність, маркетинг | uk |
dc.title | СЕЗОННИЙ МАРКЕТИНГ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ СПРАВІ: ЯК ПРИВАБИТИ КЛІЄНТІВ У НИЗЬКИЙ СЕЗОН? | uk |
dc.title.alternative | SEASONAL MARKETING IN THE HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS: HOW TO ATTRACT CUSTOMERS IN THE LOW SEASON? | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
сезоний маркетинг.pdf | 805.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.