Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 490
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Сучасні чинники розвитку ресторанного бізнесу в Україні. | Корсак, Роман Володимирович; Коваль, Олександр Дмитрович; Мондич, Діана |
2023 | Рекламно-інформаційна діяльність у готельному бізнес. | Годя, Іван Михайлович; Корсак, Роман Володимирович; Бірман, Ерік |
2023-01-27 | ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ | І. О. Банєва, О. Д. Коваль |
2023-01-21 | методичне видання «МАРКЕТИНГ У ТУРИЗМІ» | Годя, Іван Михайлович |
2023-01-21 | методичне видання з вивчення начальної дисципліни "СТАТИСТИКА" | Годя, Іван Михайлович |
2022-02-03 | Моніторинг ринку готельно-ресторанних послуг у період пандемії коронавірусу | Січка, Іван Іванович |
2022-02-04 | Важливість онбордингу у готельно-ресторанному бізнесі | Січка, Іван Іванович |
2023-01-03 | СУЧАСНИЙ СТАН РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ ПІСЛЯ ПАНДЕМІЇ | Січка, Іван Іванович |
2023-03-31 | Управління якістю проєктів у готельно-ресторанному бізнесі | Січка, Іван Іванович |
2023 | Управління якістю проєктів у готельно-ресторанному бізнесі. | - |
2023 | АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР, НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА «CHICKEN HUT», ЯК ОДНОГО З ЕЛЕМЕНТІВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ | Корсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Малец, Віктор Дюлович |
2023 | ІСТОРІЯ ТА ЕТАПИ СТВОРЕННЯ І РОЗВИТКУ СИСТЕМИ ХАРЧОВОЇ БЕЗПЕКИ НАССР | Корсак, Роман Володимирович; Гуштан, Татяна Вікторівна; Малец, Віктор Дюлович |
2023 | Перспективи готельно-ресторанного бізнесу після російсько-української війни | Карабін, Олександр; Корсак, Роман Володимирович |
2023 | Роль ландшафтного дизайну у сфері гостинності. | Теслович, Ростислав; Корсак, Роман Володимирович |
2022 | ШЛЯХИ ЗАЛУЧЕННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ В ОРГАНІЗАЦІЮ ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНИХ ЗАХОДІВ | Корсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович |
2023-06 | HISTORICAL “PHENOMENON” OF CZECHOSLOVAK HOSPITALITY AND TOURISM AS AN EXAMPLE OF DEVELOPMENT OF HOTEL AND TOURISM INDUSTRY DURING THE INTERWAR PERIOD | Корсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович |
2023 | Інноваційні технології в діяльності готельно-ресторанних підприємств | Кіш, Галина Вікторівна |
2020 | Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі | Січка, Іван Іванович |
2023 | Використання інформаційно-комунікаційних технологій в ресторанному бізнесі | Банєва, І. О.; Сіра, Евеліна Олександрівна; Коваль, Олександр Дмитрович |
2022 | Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів 1-го (бакалаврського) рівня вищої освіти другого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування» | Січка, Іван Іванович |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 490