Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74229
Title: | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Організація готельної справи» |
Authors: | Світлинець, Ольга Володимирівна |
Keywords: | організація готельної справи, готельний бізнес, туризм, готель, готельне господарство |
Issue Date: | May-2025 |
Citation: | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Організація готельної справи» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування, спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньої програми Готельно-ресторанна справа. / Укладач О.В.Світлинець. Ужгород, ДВНЗ «УжНУ», 2025. 62 с. |
Abstract: | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Організація готельної справи» розроблені для забезпечення основної мети курсу, а саме засвоєння студентами теоретичних основ організації функціонування підприємства готельного господарства на ринку послуг розміщення, та сприйняття готельного господарства як невід'ємної частини туристичної сфери України, яка набуває все більшого значення в економічному житті країни. Практичне застосування набутих теоретичних знань допоможе студентам оволодіти навичками організації господарської діяльності підприємств готельної галузі, та налагодити його успішне функціонування на ринку готельних послуг. |
Type: | Text |
Publication type: | Методичні рекомендації |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74229 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
методичні рекомендації ОГС 2-3.pdf | 580.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.