Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74229
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСвітлинець, Ольга Володимирівна-
dc.date.accessioned2025-06-03T19:40:18Z-
dc.date.available2025-06-03T19:40:18Z-
dc.date.issued2025-05-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації з навчальної дисципліни «Організація готельної справи» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування, спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньої програми Готельно-ресторанна справа. / Укладач О.В.Світлинець. Ужгород, ДВНЗ «УжНУ», 2025. 62 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74229-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації з навчальної дисципліни «Організація готельної справи» розроблені для забезпечення основної мети курсу, а саме засвоєння студентами теоретичних основ організації функціонування підприємства готельного господарства на ринку послуг розміщення, та сприйняття готельного господарства як невід'ємної частини туристичної сфери України, яка набуває все більшого значення в економічному житті країни. Практичне застосування набутих теоретичних знань допоможе студентам оволодіти навичками організації господарської діяльності підприємств готельної галузі, та налагодити його успішне функціонування на ринку готельних послуг.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectорганізація готельної справи, готельний бізнес, туризм, готель, готельне господарствоuk
dc.titleМетодичні рекомендації з навчальної дисципліни «Організація готельної справи»uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
методичні рекомендації ОГС 2-3.pdf580.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.