Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74229
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Світлинець, Ольга Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-03T19:40:18Z | - |
dc.date.available | 2025-06-03T19:40:18Z | - |
dc.date.issued | 2025-05 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Організація готельної справи» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування, спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньої програми Готельно-ресторанна справа. / Укладач О.В.Світлинець. Ужгород, ДВНЗ «УжНУ», 2025. 62 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74229 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Організація готельної справи» розроблені для забезпечення основної мети курсу, а саме засвоєння студентами теоретичних основ організації функціонування підприємства готельного господарства на ринку послуг розміщення, та сприйняття готельного господарства як невід'ємної частини туристичної сфери України, яка набуває все більшого значення в економічному житті країни. Практичне застосування набутих теоретичних знань допоможе студентам оволодіти навичками організації господарської діяльності підприємств готельної галузі, та налагодити його успішне функціонування на ринку готельних послуг. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | організація готельної справи, готельний бізнес, туризм, готель, готельне господарство | uk |
dc.title | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Організація готельної справи» | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Методичні рекомендації | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
методичні рекомендації ОГС 2-3.pdf | 580.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.