Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74229
Название: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Організація готельної справи»
Авторы: Світлинець, Ольга Володимирівна
Ключевые слова: організація готельної справи, готельний бізнес, туризм, готель, готельне господарство
Дата публикации: мая-2025
Библиографическое описание: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Організація готельної справи» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування, спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньої програми Готельно-ресторанна справа. / Укладач О.В.Світлинець. Ужгород, ДВНЗ «УжНУ», 2025. 62 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Організація готельної справи» розроблені для забезпечення основної мети курсу, а саме засвоєння студентами теоретичних основ організації функціонування підприємства готельного господарства на ринку послуг розміщення, та сприйняття готельного господарства як невід'ємної частини туристичної сфери України, яка набуває все більшого значення в економічному житті країни. Практичне застосування набутих теоретичних знань допоможе студентам оволодіти навичками організації господарської діяльності підприємств готельної галузі, та налагодити його успішне функціонування на ринку готельних послуг.
Тип: Text
Тип публикации: Методичні рекомендації
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74229
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
методичні рекомендації ОГС 2-3.pdf580.28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.