Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74229
Назва: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Організація готельної справи»
Автори: Світлинець, Ольга Володимирівна
Ключові слова: організація готельної справи, готельний бізнес, туризм, готель, готельне господарство
Дата публікації: тра-2025
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Організація готельної справи» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування, спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньої програми Готельно-ресторанна справа. / Укладач О.В.Світлинець. Ужгород, ДВНЗ «УжНУ», 2025. 62 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Організація готельної справи» розроблені для забезпечення основної мети курсу, а саме засвоєння студентами теоретичних основ організації функціонування підприємства готельного господарства на ринку послуг розміщення, та сприйняття готельного господарства як невід'ємної частини туристичної сфери України, яка набуває все більшого значення в економічному житті країни. Практичне застосування набутих теоретичних знань допоможе студентам оволодіти навичками організації господарської діяльності підприємств готельної галузі, та налагодити його успішне функціонування на ринку готельних послуг.
Тип: Text
Тип публікації: Методичні рекомендації
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74229
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
методичні рекомендації ОГС 2-3.pdf580.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.