Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73986
Title: Впровадження тренінгових технологій в готельно-ресторанному бізнесі
Authors: Коваль, Олександр Дмитрович
Keywords: тренінг, персонал, готельно-ресторанний бізнес, мотивація, навчання
Issue Date: 2024
Publisher: Гельветика
Citation: Коваль О. Впровадження тренінгових технологій в готельно-ресторанному бізнесі / О. Коваль // Науковий вісник Ужгородського Університету. Серія «Економіка». – 2024. – 1 (63). – С. 156-163
Abstract: Дослідження підкреслює необхідність комплексного підходу до управління персоналом у готельно-ресторанному бізнесі через тренінги, що сприяє підвищенню якості обслуговування та сталому розвитку підприємств. Стаття присвячена не лише теоретичному осмисленню ролі тренінгів у розвитку персоналу готельно-ресторанного бізнесу, але й практичному аналізі проблем та перспектив їх застосування. Зокрема, акцентується на ідентифікації поточних бар'єрів та визначенні ефективних шляхів подолання викликів, пов'язаних з адаптацією тренінгових програм до специфічних умов українського ринку. Це дозволяє не тільки глибше зрозуміти потенціал тренінгових технологій у підвищенні конкурентоспроможності підприємств галузі, але й розробити рекомендації для оптимізації процесу навчання та розвитку персоналу.
Description: DOI: https://doi.org/10.24144/2409-6857.2024.1(63).156-163
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73986
ISSN: 2409-6857
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
303406-Текст статті-700819-1-10-20240506.pdf432.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.