Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73986
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваль, Олександр Дмитрович-
dc.date.accessioned2025-05-22T11:57:29Z-
dc.date.available2025-05-22T11:57:29Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКоваль О. Впровадження тренінгових технологій в готельно-ресторанному бізнесі / О. Коваль // Науковий вісник Ужгородського Університету. Серія «Економіка». – 2024. – 1 (63). – С. 156-163uk
dc.identifier.issn2409-6857-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73986-
dc.descriptionDOI: https://doi.org/10.24144/2409-6857.2024.1(63).156-163uk
dc.description.abstractДослідження підкреслює необхідність комплексного підходу до управління персоналом у готельно-ресторанному бізнесі через тренінги, що сприяє підвищенню якості обслуговування та сталому розвитку підприємств. Стаття присвячена не лише теоретичному осмисленню ролі тренінгів у розвитку персоналу готельно-ресторанного бізнесу, але й практичному аналізі проблем та перспектив їх застосування. Зокрема, акцентується на ідентифікації поточних бар'єрів та визначенні ефективних шляхів подолання викликів, пов'язаних з адаптацією тренінгових програм до специфічних умов українського ринку. Це дозволяє не тільки глибше зрозуміти потенціал тренінгових технологій у підвищенні конкурентоспроможності підприємств галузі, але й розробити рекомендації для оптимізації процесу навчання та розвитку персоналу.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherГельветикаuk
dc.subjectтренінгuk
dc.subjectперсоналuk
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk
dc.subjectмотиваціяuk
dc.subjectнавчанняuk
dc.titleВпровадження тренінгових технологій в готельно-ресторанному бізнесіuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
303406-Текст статті-700819-1-10-20240506.pdf432.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.