Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73986
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коваль, Олександр Дмитрович | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-22T11:57:29Z | - |
dc.date.available | 2025-05-22T11:57:29Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Коваль О. Впровадження тренінгових технологій в готельно-ресторанному бізнесі / О. Коваль // Науковий вісник Ужгородського Університету. Серія «Економіка». – 2024. – 1 (63). – С. 156-163 | uk |
dc.identifier.issn | 2409-6857 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73986 | - |
dc.description | DOI: https://doi.org/10.24144/2409-6857.2024.1(63).156-163 | uk |
dc.description.abstract | Дослідження підкреслює необхідність комплексного підходу до управління персоналом у готельно-ресторанному бізнесі через тренінги, що сприяє підвищенню якості обслуговування та сталому розвитку підприємств. Стаття присвячена не лише теоретичному осмисленню ролі тренінгів у розвитку персоналу готельно-ресторанного бізнесу, але й практичному аналізі проблем та перспектив їх застосування. Зокрема, акцентується на ідентифікації поточних бар'єрів та визначенні ефективних шляхів подолання викликів, пов'язаних з адаптацією тренінгових програм до специфічних умов українського ринку. Це дозволяє не тільки глибше зрозуміти потенціал тренінгових технологій у підвищенні конкурентоспроможності підприємств галузі, але й розробити рекомендації для оптимізації процесу навчання та розвитку персоналу. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Гельветика | uk |
dc.subject | тренінг | uk |
dc.subject | персонал | uk |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk |
dc.subject | мотивація | uk |
dc.subject | навчання | uk |
dc.title | Впровадження тренінгових технологій в готельно-ресторанному бізнесі | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
303406-Текст статті-700819-1-10-20240506.pdf | 432.57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.