Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74263
Title: ІННОВАЦІЙНІ ТЕНДЕНЦІЇ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ УКРАЇНИ: ДОСВІД ЄС ТА ПЕРСПЕКТИВИ АДАПТАЦІЇ
Other Titles: ІННОВАЦІЙНІ ТЕНДЕНЦІЇ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ УКРАЇНИ: ДОСВІД ЄС ТА ПЕРСПЕКТИВИ АДАПТАЦІЇ
Authors: Буглина, Марія
Корсак, Роман Володимирович
Keywords: інновації, готельно-ресторанний бізнес, тенденції
Issue Date: 2025
Publisher: Посвіт
Citation: Буглина М., Корсак Р. ІННОВАЦІЙНІ ТЕНДЕНЦІЇ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ УКРАЇНИ: ДОСВІД ЄС ТА ПЕРСПЕКТИВИ АДАПТАЦІЇ. Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХVIІІ: Методологічні інновації в дослідженнях і викладанні: від теорії до практики / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Миколаїв: Посвіт, 2025. С. 183-186.
Abstract: Готельно-ресторанний бізнес є однією з ключових галузей економіки України, сприяючи розвитку туризму, створення робочих місць та залучення інвестицій. В умовах європейської інтеграції та глобалізації виникає необхідність адаптації інноваційних рішень, що використовуються у країнах ЄС, для підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств. Впровадження сучасних технологій, екологічно стійких практик, а також стандартів якості та безпеки стає важливим фактором для забезпечення зростання галузі.
Description: Україна має значний потенціал для розвитку готельно-ресторанного бізнесу завдяки унікальній культурній спадщині, природним ресурсам та стратегічному розташуванню. Однак, для успішного просування на міжнародному ринку необхідно враховувати досвід європейських країн, впроваджуючи інноваційні тенденції, що відповідають сучасним вимогам. У контексті зазначеного розглянемо ключові аспекти, що впливають на розвиток галузі, включаючи освіту, військово-патріотичний туризм, технології, стандарти HACCP та інші важливі напрямки.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74263
ISBN: 978-617-8487-65-2
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.