Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу : [493] Collection home page

Browse
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 493
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесіСічка, Іван Іванович
2023Використання інформаційно-комунікаційних технологій в ресторанному бізнесіБанєва, І. О.; Сіра, Евеліна Олександрівна; Коваль, Олександр Дмитрович
2022Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів 1-го (бакалаврського) рівня вищої освіти другого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Січка, Іван Іванович
2022Методичні рекомендації з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Січка, Іван Іванович
2022Ресторанний креатив: методичне видання для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-рестораня справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Сіра, Евеліна Олександрівна
2022State Regulation of Tourism Development and Competition in the Tourism Industry: EU Experience for UkraineSira, Evelina; Prokopenko, Tetiana; Zatsepina, Nataly; Domyshche-Medyanyk, Alla; Kryvenkova, Ruslana; Сіра, Евеліна Олександрівна
2022Методичні рекомендації з дисципліни «Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа». Галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Січка, Іван Іванович
2022-10State Regulation of Tourism Development and Competition in the Tourism Industry: EU Experience for UkraineProkopenko, Tetiana; Zatsepina, Nataly; Domyshche-Medyanyk, Alla; Kryvenkova, Ruslana
2015Вступ. Препринт.Корсак, Роман Володимирович
2022-10-20ОСОБЛИВОСТІ ДОСЯГНЕННЯ НАЛЕЖНОГО РІВНЯ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ В УМОВАХ ВІЙНИЛобунець; Погребицький
2022-07-26ОСОБЛИВОСТІ ТУРИЗМУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУЗарубіна, Антоніна; Демчук, Людмила
2015Препринт. УКРАЇНСЬКО-ЧЕСЬКІ ВІДНОСИНИ У ТРАНСФОРМАЦІЙНИХ ПРОЦЕСАХ ЦЕНТРАЛЬНО-СХІДНОЇ ЄВРОПИ: ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ КОНТЕКСТ СПІВПРАЦІ (2000-2012 рр.)Корсак, Роман Володимирович
2015Препринт. Українсько-чеські відносини у трансформаційних процесах Центрально-Східної Європи: торговельно-економічний контекст співпраціІ (2000-2012 рр.)Корсак, Роман Володимирович
2021Сучасні технології обслуговування у ресторанному господарстві Дніпропетровської областіРегер, Вікторія
2020Головні міжнародні логістичні компанії у сфері готельно-ресторанного бізнесуСічка, Іван Іванович
2019Інвестиційна привабливість готельного бізнесу в УкраїніСічка, Іван Іванович
2019Комерційна концесія як форма інвестування у ресторанний бізнесСічка, Іван Іванович
2020Особливості страхування готельно-ресторанного бізнесу в УкраїніСічка, Іван Іванович
2020Управління проєктами на міжнародному готельному ринкуСічка, Іван Іванович
2021Матеріали про проходження практики за спеціальністю «Вступ до фаху» (кафедра туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства)Кадар, Катерина
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 493
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed