Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 493
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі | Січка, Іван Іванович |
2023 | Використання інформаційно-комунікаційних технологій в ресторанному бізнесі | Банєва, І. О.; Сіра, Евеліна Олександрівна; Коваль, Олександр Дмитрович |
2022 | Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів 1-го (бакалаврського) рівня вищої освіти другого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування» | Січка, Іван Іванович |
2022 | Методичні рекомендації з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування» | Січка, Іван Іванович |
2022 | Ресторанний креатив: методичне видання для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-рестораня справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування» | Сіра, Евеліна Олександрівна |
2022 | State Regulation of Tourism Development and Competition in the Tourism Industry: EU Experience for Ukraine | Sira, Evelina; Prokopenko, Tetiana; Zatsepina, Nataly; Domyshche-Medyanyk, Alla; Kryvenkova, Ruslana; Сіра, Евеліна Олександрівна |
2022 | Методичні рекомендації з дисципліни «Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа». Галузь знань 24 «Сфера обслуговування» | Січка, Іван Іванович |
2022-10 | State Regulation of Tourism Development and Competition in the Tourism Industry: EU Experience for Ukraine | Prokopenko, Tetiana; Zatsepina, Nataly; Domyshche-Medyanyk, Alla; Kryvenkova, Ruslana |
2015 | Вступ. Препринт. | Корсак, Роман Володимирович |
2022-10-20 | ОСОБЛИВОСТІ ДОСЯГНЕННЯ НАЛЕЖНОГО РІВНЯ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ В УМОВАХ ВІЙНИ | Лобунець; Погребицький |
2022-07-26 | ОСОБЛИВОСТІ ТУРИЗМУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ | Зарубіна, Антоніна; Демчук, Людмила |
2015 | Препринт. УКРАЇНСЬКО-ЧЕСЬКІ ВІДНОСИНИ У ТРАНСФОРМАЦІЙНИХ ПРОЦЕСАХ ЦЕНТРАЛЬНО-СХІДНОЇ ЄВРОПИ: ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ КОНТЕКСТ СПІВПРАЦІ (2000-2012 рр.) | Корсак, Роман Володимирович |
2015 | Препринт. Українсько-чеські відносини у трансформаційних процесах Центрально-Східної Європи: торговельно-економічний контекст співпраціІ (2000-2012 рр.) | Корсак, Роман Володимирович |
2021 | Сучасні технології обслуговування у ресторанному господарстві Дніпропетровської області | Регер, Вікторія |
2020 | Головні міжнародні логістичні компанії у сфері готельно-ресторанного бізнесу | Січка, Іван Іванович |
2019 | Інвестиційна привабливість готельного бізнесу в Україні | Січка, Іван Іванович |
2019 | Комерційна концесія як форма інвестування у ресторанний бізнес | Січка, Іван Іванович |
2020 | Особливості страхування готельно-ресторанного бізнесу в Україні | Січка, Іван Іванович |
2020 | Управління проєктами на міжнародному готельному ринку | Січка, Іван Іванович |
2021 | Матеріали про проходження практики за спеціальністю «Вступ до фаху» (кафедра туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства) | Кадар, Катерина |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 493