Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу : [522] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 522
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Підвищення ефективності управління бізнес-процесами на підприємствах готельно-ресторанного бізнесуПопик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович; Січка, Іван Іванович
2025ФІЛОСОФІЯ КОНЦЕПЦІЇ «ОМОТЕНАШІ» У МІЖНАРОДНІЙ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ ІНДУСТРІЇКорсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна
2023До питання про науково-дослідницьку діяльність студентів закладів вищої освіти.Попик, Мар'яна Михайлівна; Повідайчик, Оксана Степанівна; Реблян, Антоніна Муратівна
2024Сутнісна характеристика та особливості туристично-рекреаційного потенціалу регіону.Попик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович; Ханас, Уляна Ярославівна
2024Цінова політики підприємства готельно-ресторанного бізнесу: поняття та фактори впливу.Попик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович; Ханас, Уляна Ярославівна
2022Аналітичні можливості системи управлінського обліку «директ-костинг» при прийнятті управлінських рішень в сфері готельного бізнесуПопик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович
2024Socio-Economic Assessment of Tourist Preferences Before and After Covid-19 (Based on Sociological Survey of the Border Area)Kudak, Kristina; Svitlynets, Olha; Світлинець, Ольга Володимирівна; Nazarkevych, Ihor; Popyk, Mariana; Попик, Мар'яна Михайлівна; Bacho, Robert; Pityulych, Mykhaylo; Пітюлич, Михайло Михайлович; Bilyk, Ruslana; Kulyk, Oksana; Nezveshchuk-Kohut, Tetyana; Popadynets, Nazariy
2024Professionally oriented scientific and research activity of students as an important component of competent specialist trainingПопик, Мар'яна Михайлівна; Логвиненко, Тетяна Олександрівна; Варга, Наталія Іванівна
2024Підвищення ефективності стратегічного менеджменту підприємств готельно-ресторанного бізнесу на основі концепції контролінгуШулла, Роман Степанович; Попик, Мар'яна Михайлівна; Зеліч, Вікторія Вікторівна
2024Контроль і оцінка діяльності персоналу як елементи системи управління персоналомПопик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович
2024Термальні мінеральні води як одна з домінант туристично-рекреаційних ресурсів ЗакарпаттяПопик, Мар'яна Михайлівна; Ханас, Уляна Ярославівна
2024Туристично-рекреаційний потенціал регіону: сутність і фактори впливу.Попик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович; Пітюлич, Михайло Михайлович
2022Сутнісні характеристики науково-дослідницької діяльності студентів закладів вищої освіти.Попик, Мар'яна Михайлівна; Повідайчик, Оксана Степанівна; Глебена, Мирослава Іванівна
2022Бізнес-консалтинг як інструмент підвищення ефективності управління витратами на підприємствах готельно-ресторанного бізнесуПопик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович
2022Концепція маржинального прибутку як інструменту інформаційної підтримки управлінських рішень та стимулювання персоналу підприємств готельного бізнесуПопик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович; Колісник, Галина Миколаївна
2022Можливість впровадження концепції центрів відповідальності як інструментів структурного управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного бізнесуПопик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович; Колісник, Галина Миколаївна
2022Мотиваційні аспекти науково-дослідницької діяльності студентів закладів вищої освітиПопик, Мар'яна Михайлівна; Повідайчик, Оксана Степанівна; Реблян, Антоніна Муратівна
2024ПЕДАГОГІЧНІ ТА КУЛЬТУРНІ АСПЕКТИ ПІДГОТОВКИ ПЕРСОНАЛУ У МІЖНАРОДНІЙ ГОТЕЛЬНІЙ ІНДУСТРІЇКорсак, Роман Володимирович
2024ПЕДАГОГІЧНІ ТА КУЛЬТУРНІ АСПЕКТИ ПІДГОТОВКИ ПЕРСОНАЛУ У МІЖНАРОДНІЙ ГОТЕЛЬНІЙ ІНДУСТРІЇКорсак, Роман Володимирович
2024ЕКОНОМІЧНА РОЛЬ УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРНИМИ ВІДМІННОСТЯМИ У МІЖНАРОДНІЙ ГОТЕЛЬНІЙ ІНДУСТРІЇКорсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 522
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed