Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 522
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2025 | Підвищення ефективності управління бізнес-процесами на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу | Попик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович; Січка, Іван Іванович |
2025 | ФІЛОСОФІЯ КОНЦЕПЦІЇ «ОМОТЕНАШІ» У МІЖНАРОДНІЙ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ ІНДУСТРІЇ | Корсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна |
2023 | До питання про науково-дослідницьку діяльність студентів закладів вищої освіти. | Попик, Мар'яна Михайлівна; Повідайчик, Оксана Степанівна; Реблян, Антоніна Муратівна |
2024 | Сутнісна характеристика та особливості туристично-рекреаційного потенціалу регіону. | Попик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович; Ханас, Уляна Ярославівна |
2024 | Цінова політики підприємства готельно-ресторанного бізнесу: поняття та фактори впливу. | Попик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович; Ханас, Уляна Ярославівна |
2022 | Аналітичні можливості системи управлінського обліку «директ-костинг» при прийнятті управлінських рішень в сфері готельного бізнесу | Попик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович |
2024 | Socio-Economic Assessment of Tourist Preferences Before and After Covid-19 (Based on Sociological Survey of the Border Area) | Kudak, Kristina; Svitlynets, Olha; Світлинець, Ольга Володимирівна; Nazarkevych, Ihor; Popyk, Mariana; Попик, Мар'яна Михайлівна; Bacho, Robert; Pityulych, Mykhaylo; Пітюлич, Михайло Михайлович; Bilyk, Ruslana; Kulyk, Oksana; Nezveshchuk-Kohut, Tetyana; Popadynets, Nazariy |
2024 | Professionally oriented scientific and research activity of students as an important component of competent specialist training | Попик, Мар'яна Михайлівна; Логвиненко, Тетяна Олександрівна; Варга, Наталія Іванівна |
2024 | Підвищення ефективності стратегічного менеджменту підприємств готельно-ресторанного бізнесу на основі концепції контролінгу | Шулла, Роман Степанович; Попик, Мар'яна Михайлівна; Зеліч, Вікторія Вікторівна |
2024 | Контроль і оцінка діяльності персоналу як елементи системи управління персоналом | Попик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович |
2024 | Термальні мінеральні води як одна з домінант туристично-рекреаційних ресурсів Закарпаття | Попик, Мар'яна Михайлівна; Ханас, Уляна Ярославівна |
2024 | Туристично-рекреаційний потенціал регіону: сутність і фактори впливу. | Попик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович; Пітюлич, Михайло Михайлович |
2022 | Сутнісні характеристики науково-дослідницької діяльності студентів закладів вищої освіти. | Попик, Мар'яна Михайлівна; Повідайчик, Оксана Степанівна; Глебена, Мирослава Іванівна |
2022 | Бізнес-консалтинг як інструмент підвищення ефективності управління витратами на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу | Попик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович |
2022 | Концепція маржинального прибутку як інструменту інформаційної підтримки управлінських рішень та стимулювання персоналу підприємств готельного бізнесу | Попик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович; Колісник, Галина Миколаївна |
2022 | Можливість впровадження концепції центрів відповідальності як інструментів структурного управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу | Попик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович; Колісник, Галина Миколаївна |
2022 | Мотиваційні аспекти науково-дослідницької діяльності студентів закладів вищої освіти | Попик, Мар'яна Михайлівна; Повідайчик, Оксана Степанівна; Реблян, Антоніна Муратівна |
2024 | ПЕДАГОГІЧНІ ТА КУЛЬТУРНІ АСПЕКТИ ПІДГОТОВКИ ПЕРСОНАЛУ У МІЖНАРОДНІЙ ГОТЕЛЬНІЙ ІНДУСТРІЇ | Корсак, Роман Володимирович |
2024 | ПЕДАГОГІЧНІ ТА КУЛЬТУРНІ АСПЕКТИ ПІДГОТОВКИ ПЕРСОНАЛУ У МІЖНАРОДНІЙ ГОТЕЛЬНІЙ ІНДУСТРІЇ | Корсак, Роман Володимирович |
2024 | ЕКОНОМІЧНА РОЛЬ УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРНИМИ ВІДМІННОСТЯМИ У МІЖНАРОДНІЙ ГОТЕЛЬНІЙ ІНДУСТРІЇ | Корсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 522