Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71532
Назва: | Цінова політики підприємства готельно-ресторанного бізнесу: поняття та фактори впливу. |
Автори: | Попик, Мар'яна Михайлівна Шулла, Роман Степанович Ханас, Уляна Ярославівна |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Сучасні тренди, реалії і перспекетиви розвитку туризму та готельно-ресторанної справи: матеріали Міжнародної наукової конференції (23-24 травня 2024 р.) Хмельницький: ХНУ. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71532 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirnuk_tourism_hnu-22.08.24.pdf | 2.82 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.